Nieuws


Theaterfestival Windkracht '18 biedt jong talent een podium

6 & 7 april in CEC Mariëndael in Sint-Oedenrode, 11 t/m 14 april op de CHV Noordkade in Veghel
13 maart 2018
Homepage banner Theaterfestival Windkracht

Ook dit jaar organiseert Phoenix Cultuur weer theaterfestival Windkracht waarbij jonge spelers een podium krijgen om hun talenten te laten zien. Het 6-daagse theaterfestival vindt op 6 & 7 april plaats in CEC Mariëndael in Sint-Oedenrode en van 11 t/m 14 april op de CHV Noordkade in Veghel. De kaartverkoop start vanaf woensdag 14 maart.

Theaterfestival Windkracht is een klein festival met bijzondere producties, geschreven door theatermakers en docenten van Phoenix Cultuur. Het biedt theaterliefhebbers van jong tot oud een gevarieerd programma met de mooiste voorstellingen, gespeeld door spelers uit de musical- en theatergroepen van Phoenix Cultuur.

Tijdens het festival zijn er in totaal 16 voorstellingen. Nieuw dit jaar zijn twee gratis workshops: theater voor kleuters 4-6 jaar ( o.l.v. Nicole Oerlemans) en theater voor volwassenen (o.l.v. Monika Kowalewska). Aan de voorstellingen werken maar liefst 10 groepen en 85 enthousiaste spelers mee in de leeftijd van 6 t/m 40 jaar. De spelers van Phoenix Cultuur spelen dit jaar de stukken Sterrenstof, FC Kip, Wonderland, Het vervloekte woud, Offline, Haarlak en Antigone. De speciale gratis gastvoorstelling van Circus Mr. Poehaa wordt samen met Circus Caps verzorgd.

Kaartjes kosten €3,- voor kinderen tot 16 jaar en €4,- voor 16 jaar en ouder en kunnen bij de receptie van CHV Noordkade en aan de kassa gekocht worden. Vooraf reserveren kan ook tot 1 dag voor de voorstelling via tel. 0413 – 782010.


> Bekijk hier de flyer met het complete programma!