Nieuws


Pieperz, een grappige griezel musical voor jong en oud

7, 8 & 9 juli tijdens het Noordkade Festival
15 juni 2017

LET OP: Kaartjes kunnen niet meer gereserveerd worden, maar kunt u kopen een half uur voor aanvang aan de zaal. 

Pieperz de musical, is een verhaal over een aardappelfamilie uit Meierijstad, gespeeld door een kleine cast, geschikt voor een avond lachen vanaf 8 jaar. Er zijn 5 voorstellingen op 7, 8 en 9 juli 2017 tijdens het Noordkade Festival.

Regisseur Lilian van Overbeek herschreef samen met Yanne Eijkenboom de bekende musical “Little Shop of Horrors” om naar een eigentijds verhaal geënt op buurman en sponsor Pieperz (de beste friettent van Zuid-Nederland). Tijdens de repetities bij Phoenix Cultuur aan de CHV Noordkade worden, door middel van improvisaties, nog flink wat humoristische elementen toegevoegd, waardoor deze musical in het Nederlands nóg logischer maar vooral leuker is geworden dan het origineel!

Hendrik (gespeeld door Don Freijters) is een onhandige jongen uit een Veghelse aardappelfamilie die erg veel verstand heeft van planten. In ieder geval meer dan van meisjes. Tina (gespeeld door Jorine Ogay) valt eerst op de sadistische tandarts Karel (gespeeld door André Houtman) voordat ze er achter komt dat Hendrik toch écht wel de ware is. Of de opgroeiende vleesetende plant (gespeeld door zowel Sarah Vagevuur als Yanne Eijkenboom) hieraan bijdraagt is nog maar de vraag? Vier Supremes-achtige Doo-wopps (Annemarie van Rij, Eva van Dijk, Mirthe Houtman en Laurie van Heijnbergen) zingen het verhaal als een rode draad aan elkaar met prachtige jaren ’60 muziek.

Regie: Lilian van Overbeek
Tekstbewerking: Lilian van Overbeek en Yanne Eijkenboom
Choreografie: Berdy Maertens-Stoof
Productie: Twan Verkuylen
Hoofd techniek: Marco Koppers
Spelers: Jorine, Don, Mieke, André, Annemarie, Eva, Mirthe, Laurie, Rosalie, Noémie, Tara, Yanne, Koss, Sarah, Mees, Madelief
Dansers: Millie, Ayla, Camille, Mathilde, Nicole, Lauryn, Dagmar
Hoofd grime: Karin Timmerman
Met dank aan: North coffee Roasters, Elho, Marc van Kessel, Ernst van Rosmalen en alle vrijwilligers die deze productie mogelijk hebben gemaakt.

Locatie: Podiumzaal - 1e verdieping, CHV Noordkade

Speeldata en tijden:
Vrijdag 7 juli 19:30 uur
Zaterdag 8 juli 13:30 uur & 19:30 uur
Zondag 9 juli 14:00 uur & 19:30 uur

Tickets:

  • jonger dan 16 jaar: € 8,50
  • 16 jaar en ouder: € 10,- 

Incl. frietje of ijsje van Pieperz!