Nieuws


Korte cursus digitale beeldbewerking voor Photoshop-fanaten

Til je foto’s naar een hoger niveau in vier dagen!
30 oktober 2018
image by WebDog


Aanstaande donderdagavond 1 november start Phoenix Cultuur met de vierdaagse cursus digitale beeldbewerking. Docent, foto- en videograaf Fons Strijbosch leert je op vakkundige manier je foto’s te bewerken met behulp van Adobe Photoshop CC en Lightroom.

Foto’s maken en bewerken is nog nooit zo populair geweest. Door de megasnelle ontwikkelingen van mobiele telefoons en apps kan iedereen tegenwoordig de mooiste beelden schieten en deze van een of meerdere filters voorzien. Het vakkundig en op een professionele manier bewerken van (hoogwaardige) foto’s gaat echter een stapje verder. Tijdens de korte cursus ‘Digitale beeldbewerking’ loop je samen docent Fons Strijbosch stap voor stap door de professionele beeldbewerkingsprogramma’s Adobe Photoshop CC en Lightroom. Je leert hoe je snel foto’s kunt verbeteren en grote hoeveelheden foto’s overzichtelijk kunt beheren. Voor geavanceerde bewerkingen en fotomontages wordt er gebruik gemaakt van Adobe Photoshop.
De vierdaagse cursus is toegankelijk voor iedereen die digitaal fotografeert en zijn/haar foto’s naar een hoger niveau wil tillen. De cursus is daarnaast zo opgezet dat iedereen ter plekke aan de slag kan gaan met zijn/haar eigen foto’s op de aanwezige computers.

De korte cursus digitale fotobewerking start vanaf donderdagavond 1 november van 19.30 – 22.00 uur op de CHV Noordkade in Veghel.

Klik hier voor meer info en aanmelden >