Nieuws


Kom naar de avontuurlijke familiemusical tijdens de Phoenix Zomertour

13 juli 2020
image by WebDog

 

Schip ahoy, hijs de zeilen! Heb jij zin in een avontuurlijke familiemusical vol spetterende muziek, zeewaardige avonturen en een vloedgolf aan humor? Kom dan met het hele gezin naar Het Grote Piratenavontuur op zondag 16 augustus in Theater De Blauwe Kei! Deze voorstelling wordt dé onvergetelijke afsluiting van de Phoenix Zomertour

Het Grote Piratenavontuur: het verhaal

Je duikt met matroos Jules in een spannend avontuur dat je piratenhart sneller laat kloppen. Als Jules’ zusje wordt ontvoerd door de gemene piraat Pirossa, moet Jules alles op alles zetten op haar te redden. In zijn zoektocht ontmoet hij de mooie Elize. Terwijl de liefde in de lucht hangt, belanden ze van de ene hachelijke situatie in de andere. Zal Jules zijn zusje vinden? En wat heeft de schat der zeven zeeën met haar verdwijning te maken?

Humor, romantiek en avontuur zijn de hoofdingrediënten van deze heerlijke musical voor de hele familie (4+). Kom verkleed naar het theater en zing luidkeels mee met ‘Het Grote Piratenlied’. Een bezoekje aan Theater De Blauwe dat je nooit meer zal vergeten!

Wil jij deze spannende musical niet missen? Bemachtig dan snel je kaartjes (voor slechts € 6,50 per stuk) via de website van De Blauwe Kei.