Nieuws


Kick-off Talentklas Dans met Masterclass tijdens Noordkade Festival

Danstalenten opgelet: meld je snel aan via berdy.dans@gmail.com
20 juni 2019
image by WebDog


Vanaf oktober start CHV Academy Circle of Talent Meierijstad, een initiatief van Phoenix Cultuur, met de Talentklas Dans. Op zaterdagavond 29 juni van 18.30 – 20.30 uur vindt de spetterende kick-off plaats tijdens het Noordkade Festival op de CHV Noordkade in Veghel. Niemand minder dan voormalig danseres van het Scapino Ballet, Annemarie Labinjo – Van der Meulen geeft die avond een gratis Masterclass aan danstalenten uit heel Meierijstad.

Aanmelden Masterclass
De kick-off is bedoeld om danstalenten van de verschillende dansscholen in Meierijstad enthousiast te maken voor de Talentklas. Dansers vanuit verschillende dansdisciplines in de leeftijd van 14 t/m 18 jaar kunnen zich aanmelden voor deze gratis Masterclass, door een mailtje te sturen naar berdy.dans@gmail.com. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Talentklas Dans
Er zijn veel dansscholen in Meierijstad en dankzij hen is er een groot en zeer divers dansaanbod en een rijk-dom aan talent. Samen met de dansscholen in Meierijstad gaat CHV Academy in het nieuwe schooljaar een Talentklas Dans opzetten. Een talentklas voor jonge dansers van verschillende dansscholen die het talent, de ambitie en de drive hebben om zich verder te ontwikkelen onder begeleiding van verschillende danspro-fessionals. De deelnemende danstalenten doen auditie voor de talentklas en blijven gewoon bij de eigen dansscholen op les. Binnen de extra trainingen van de Talentklas Dans van CHV Academy kunnen zij hun danstalent verder door ontwikkelen.

Kijk voor meer informatie over CHV Academy, Circle of Talent op www.chvacademy.nl en mail voor vragen en het aanmelden voor de Talentklas Dans naar info@chvacademy.nl of bel 0413-782010.