Inschrijving voor Open Danspodium geopend!

11/02/2022

De dansafdeling van Phoenix Cultuur organiseert op zondag 3 april 2022 in samenwerking met CHV Academy, Circle of Talent een nieuwe editie van het Open Danspodium op de Noordkade in Veghel. Een uitgelezen kans voor amateurdansers uit heel Meierijstad om hun choreografieën, als solo of in groepsverband, aan het grote publiek te tonen. De inschrijving is inmiddels geopend.

Danstalenten vanaf 9 jaar krijgen hiermee de kans zichzelf te presenteren voor een groter publiek. Van choreografie tot kostuum, decor en grime: alles wordt door de danstalenten zelf verzorgd. Tijdens het Open Danspodium komen diverse dansdisciplines aan bod zoals klassiek, modern en hiphop.  Daarnaast zijn er vier dansdocenten en –collega’s vanuit andere dansscholen in Meierijstad uitgenodigd om met een groep dansleerlingen een presentatie te verzorgen. Tot slot dragen studenten aan de vooropleiding van de Fontys Dansacademie een professioneel steentje bij met een drietal eigen choreografieën. 

Coaching
Deelnemers aan het Open Danspodium hebben vooraf de mogelijkheid om een coachingstraject in te gaan om hun choreografie naar een hoger niveau te tillen. In drie sessies van 20 minuten krijgen ze tips en aanwijzingen van een danscoach. Het idee en de uitvoering van de choreografie blijft uiteraard bij de danstalenten zelf.

Danstalent: schrijf je in!
Zowel dansleerlingen van Phoenix Cultuur als ook amateurdansers uit heel Meierijstad kunnen zich hiervoor aanmelden. Enige voorwaarde is dat er een zelfgemaakte choreografie wordt gepresenteerd, die vooraf beoordeeld is door dansdocenten van Phoenix Cultuur. Het inschrijfgeld bedraagt €10,- per dans en inschrijven is mogelijk tot en met 2 maart.

Inschrijven kan bij dansdocent Yvonne Dekker via dansgroepd3@hetnet.nl.

 

Inschrijving voor Open Danspodium geopend!

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag