Nieuws


Er komt een nieuwe Phoenix-website aan!

15 april 2021
image by WebDog


Phoenix Cultuur groeit en bloeit en zo ook het cursusaanbod. Na ruim vijf jaar is het daarom tijd geworden voor een nieuwe, gebruiksvriendelijke Phoenix-website, waarop het gehele cursusaanbod beter en sneller vindbaar is en die voldoet aan de nieuwe website-standaarden. Inmiddels zijn we aan de achterzijde alweer een ruime tijd bezig om deze nieuwe website te realiseren. Het einde van het 'traject' is in zicht en daarom gaan we stapsgewijs over naar de nieuwe versie. Het cursusaanbod van dit cursusjaar 2020-2021 is nog zichtbaar op onze huidige website, het nieuwe cursusaanbod voor 2021-2022 zal eind mei beschikbaar komen op de nieuwe website. Vanaf dat moment is het dus ook mogelijk om je in te schrijven voor cursussen en workshops voor het nieuwe cursusjaar. De URL van onze nieuwe website blijft uiteraard hetzelfde: www.phoenixcultuur.nl.

Wil je up to date blijven over (o.a.) de nieuwe website? Volg ons dan ook via onze social media kanalen zoals Facebook en Instagram.

Heb je vragen over het cursusaanbod en/of over het inschrijven voor een cursus of workshop? Dan kun je contact opnemen met onze cursistenadministratie via info@phoenixcultuur.nl. Vanaf maandag 19 april zijn we op doordeweekse dagen ook telefonisch bereikbaar tussen 13.00 - 17.00 uur via tel. 0413-782010.