Derde prijs Siersmeden voor docent en cursist Phoenix Cultuur

01/09/2023

Onze jongste docent siersmeden Darius Verheijden en cursist Ad van den Oetelaar (les bij siersmid Jos de Graaf) hebben bij de Internationale Smeedwedstrijd voor Kunst- en Siersmeden in Tsjechië een 3e prijs gewonnen. Er deden 39 teams mee uit verschillende landen. Onze meestersmid Jos de Graaf zit ook al jaren in de gerenommeerde internationale jury. Het was een duidelijke meerderheid van de jury die hen deze prijs voor het werk “Giraffe spotless” toekende. Deze manifestatie die dit jaar voor de 41e keer georganiseerd werd bracht maar liefst 10.000 mensen op de been. Een knappe prestatie voor de afdeling smeden aan De Noordkade in Veghel. 

Mocht je ook willen Siersmeden dan is er soms nog een enkel plaatsje vrij bij onze cursussen. Kijk voor ons aanbod onder de knop Cursussen & workshops in het menu.

Derde prijs Siersmeden voor docent en cursist Phoenix Cultuur

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag