Nieuws


Beeldend, Muziek, Dans en Theater

Nieuw aanbod korte cursussen & workshops bij Phoenix Cultuur
29 januari 2018
Home banner febr-apr

Van februari tot en met april biedt Phoenix Cultuur nieuwe korte cursussen en workshops aan voor de disciplines beeldend, muziek, dans en theater. Kinderen, jongeren en volwassenen uit heel Meierijstad kunnen kennismaken met het interessante en veelzijdige cursusaanbod en ontdekken waar hun creatieve interesses en talenten liggen.

De korte cursussen en workshops worden verzorgd in Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode en bestaan uit maximaal 14 lessen. Hierdoor zijn ze toegankelijk zijn voor elke (aankomend) cursist en een welkome aanvulling op de jaarcursussen.
Ook dit kwartaal is het aanbod weer veelzijdig: van portretschilderen met olieverf, portret boetseren, tassen maken van klei en vilttechniek tot fotografie, een dagworkshop cyanotype en je eigen film maken. Nieuw dit kwartaal is de Makerswerkplaats powered bij Kreatech, waar kinderen van 8 t/m 12 jaar hun ideeën kunnen uitdenken, ontwerpen en na experimenteren uitvoeren met diverse materialen.

Voor de allerkleinsten en hun ouder, opa of oma, zijn er weer lessen kind-ouder-muziek, waar spelenderwijs muziek gemaakt wordt. De dansafdeling biedt weer nieuwe lessen djembé & beweging aan en een proeverij moderne dans 10+. Instromen bij babyballet en modern jazz kan ook nog steeds op elk moment. De theaterafdeling biedt de nieuwe cursus theater voor kleuters aan, voor de wat oudere kinderen zijn er weer nieuwe theaterlessen en ook het circustheater 7+ start een nieuwe cursus op.
Kortom, weer genoeg aanbod voor jong en oud!

> Bekijk de flyer

Klik hier voor het volledige aanbod Beeldend, het aanbod Muziek, het aanbod Dans, en het aanbod Theater.
Voor meer informatie over de korte cursussen & workshops op de verschillende locaties mail je naar info@phoenixcultuur.nl of bel je 0413-782010.