Nieuws


De nieuwe Phoenix Cultuurkrant 2020-2021 is uit!

Het nieuwe cursusseizoen gaat binnenkort van start!
18 augustus 2020
image by WebDog


Alweer vijf jaar verzorgt Phoenix Cultuur kunst- en cultuuronderwijs voor jong en oud in heel Meierijstad! Het nieuwe cursusseizoen 2020-2021 staat dan ook in het teken van het vijfjarige bestaan. En natuurlijk geven we ook de nieuwe Phoenix Cultuurkrant een feestelijk tintje mee. En dit keer in een ietwat ander jasje dan je van ons gewend bent. We geven het woord aan onze kunstprofessionals, die je graag enthousiasmeren voor hun cursussen en de kunsten. Ook hebben we wat mooie feiten en quotes van cursisten en leerlingen voor je verzameld. We kijken alvast vooruit naar Theaterfestival Windkracht'20, dat plaatsvindt van 10 t/m 18 september in 't Spectrum in Schijndel. Als klap op de vuurpijl kun je ook nog eens meedoen aan een te gekke wedstrijd, waarbij je kans maakt op een workshop op maat voor 5 personen, in een discipline naar keuze!

Hebben wij jouw aandacht getrokken, en ben je benieuwd naar de nieuwe Cultuurkrant?

Bekijk 'm hier online >

Liever de papieren versie? Op woensdag 19 augustus valt-ie in heel Meierijstad op de deurmat, als middenkatern in de Stadskrant, de MooiRooi Krant en de MooiSchijndel Krant. Niet ontvangen? We hebben er voldoende op voorraad, dus kom jouw exemplaar even ophalen op De Noordkade!

Start nieuwe cursusseizoen 2020-2021
De zomervakantie zit er alweer bijna op! En dat betekent dat ook ons nieuwe cursusseizoen binnenkort weer van start gaat. Vanaf maandag 31 augustus starten Muziek en Dans op en een maandje later, vanaf maandag 28 september, starten ook Beeldend en Theater weer op.

Ook in het nieuwe cursusjaar kun je je weer inschrijven voor 1-daagse of meerdaagse workshops, cursussen en jaarcursussen in de disciplines muziek, dans, theater en beeldende kunst. En uiteraard blijven we in deze tijden zoeken naar mogelijkheden om onze lessen en cursussen op een verantwoorde manier aan te bieden. Veiligheid, een vertrouwd gevoel en plezier staan hierbij natuurlijk te allen tijde voorop!
Benieuwd naar ons gehele aanbod? Klik hier >