Nieuws


De komende maanden is er weer volop keuze uit korte cursussen & inspirerende workshops, voor jong en oud!

Proef van de vele kunsten die Phoenix Cultuur te bieden heeft en wie weet smaakt het naar meer!
27 oktober 2017

De korte cursussen en workshops in Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode geven kinderen, jongeren en volwassenen de mogelijkheid kennis te maken met de verschillende disciplines, materialen en docenten. En heb je de smaak te pakken? Dan kun je ervoor kiezen om door te stromen naar een jaarcursus van jouw keuze. Daarnaast geven de korte cursussen en workshops de meer ervaren amateurkunstenaar een extra verdieping in een specifieke techniek of thema.

Van een beginnerscursus boetseren voor volwassenen, een kennismaking met siersmeden, tot een teken- of klei atelier voor kinderen. En vergeet ook vooral de kerstvakantieactiviteit dit jaar niet: op 28 & 29 december kunnen kinderen van 7-12 jaar een eigen snoepfabriek bouwen! Spijker je muziektheorie bij met de cursus “Muziektheorie voor dummies”, of leer jezelf begeleiden op piano met “Akkoordbegeleiding op piano”. Bij Dans kunnen kinderen vanaf 10 jaar proeven van moderne dans, maar ook kennis maken met de Djembé in de cursus “Djembé en beweging”.
Kortom: we hebben dit najaar weer een breed aanbod, met voor ieder wat wils!

Bekijk de flyer >

En klik hier voor het volledige aanbod Beeldend, het aanbod Muziek, het aanbod Dans, en het aanbod Theater.
Voor meer informatie en aanmelden voor de korte cursussen & workshops op de verschillende locaties mail je naar info@phoenixcultuur.nl of bel je 0413-782010.