Nieuws


Corona-update | 29 september 2020

29 september 2020
image by WebDog

 

Corona-update
Dinsdag 29 september

Gisteravond, maandag 28 september, zijn er aangescherpte maatregelen aangekondigd door onze rijksoverheid, om de verspreiding van het coronavirus opnieuw terug te dringen. Deze maatregelen gaan dinsdag 29 september om 18:00 uur in en gelden in elk geval voor de komende 3 weken. Er is geen sprake van een lockdown, wat betekent dat onze leerlingen en cursisten gewoon terecht kunnen voor hun cursussen en lessen op onze leslocaties. Veiligheid staat uiteraard voorop, en de geldende maatregelen en protocollen worden op alle locaties opgevolgd.

Bijzonderheden:

  • Als algemene landelijke regel geldt voor binnenruimtes een maximum van 30 personen per ruimte en voor buiten (indien er geen continue doorstroming is) een maximum van 40 personen.​ Er geldt een uitzondering voor de activiteiten van Phoenix Cultuur (cultuureducatie), waardoor er meer personen in ruimtes toegelaten mogen worden (uiteraard wel met 1,5 meter afstand en volgens de al geldende regels).
  • De horeca op onze leslocaties heeft tot 21.00 uur inloop en sluit om 22.00 uur. De horeca is verplicht bezoekers te vragen zich te registreren.
  • Café de Afzakkerij op de Noordkade gaat vanaf heden de ruimtes op de begane grond en de eerste verdieping bedienen met een pauzedrankje. Dat wil zeggen dat onze cursisten en leerlingen zelf een drankje kunnen bestellen, die in de cursus- of lesruimte kan worden genuttigd. Op deze manier worden er meer plaatsen vrijgehouden in het café.

    Hoe werkt dit?
    Aan de binnenkant van de deur van de ruimte hangt een QR code. Scan deze met de camera van je telefoon en geef de bestelling van de hele groep/locatie in één keer door. De bediening brengt de bestelde drank naar de cursus- of lesruimte. Betalen kan ter plekke enkel met pin.

Wij houden de ontwikkelingen vanuit de Rijksoverheid nauwlettend in de gaten en passen indien nodig onze maatregelen en protocollen hierop aan. Heb je vragen, neem gerust contact met ons op via tel. 0413-782010 of info@phoenixcultuur.nl

Team Phoenix Cultuur