Nieuws


Belle en het Beest: een magische dansvoorstelling voor alle leeftijden

18 juni 2019
image by WebDog

 

Zaterdag 22 juni aanstaande presenteert de klassieke dansafdeling van Phoenix Cultuur uit Schijndel de familievoorstelling Belle en het Beest in de nieuwe Podiumzaal in ’t Spectrum in Schijndel. Een magisch sprookje dat dansend tot leven komt, met prachtige kostuums, decor en bijzondere choreografieën.

De dansvoorstelling wordt begeleid door een verteller die het publiek meeneemt in het sprookje. Een echte familievoorstelling waar kinderen, ouders, ooms en tantes, opa’s en oma’s volop kunnen genieten van alles wat er op het podium gebeurt. De afgelopen maanden hebben maar liefst 60 jonge en volwassen ballerina’s samen met dansdocente en choreografe Elmira van Maris-Amirhanova en vele vrijwilligers, hard gewerkt om het sprookje op bijzondere wijze op het podium neer te kunnen zetten. Dit jaar mogen de ballerina’s met deze bijzondere productie voor het eerst schitteren in de prachtige nieuwe Podiumzaal in ’t Spectrum.

Belle en het Beest, naar de wereldberoemde klassieker, wordt op zaterdag 22 juni maar liefst twee keer uitgevoerd, om 13.00 uur en 15.00 uur. De dansvoorstelling duurt 60 minuten, zonder pauze. Tickets zijn verkrijgbaar aan de receptie op de CHV Noordkade in Veghel en bij Tabaktief van Roessel in Schijndel en kosten € 15,- per persoon. Ga naar het Facebook evenement voor meer informatie! 

Wil je zelf ook starten met een danscursus in het nieuwe seizoen? Bekijk hier de danscursussen van Elmira en andere docenten!