Jaarcursus: Musical 10+

Volgende Vorige
Let op: het is op dit moment niet mogelijk om in te schrijven op deze cursus. Meld je aan voor de wachtlijst, en houden wij je op de hoogte als deze cursus weer beschikbaar is.

Leer jezelf presenteren voor een publiek. Je zingt, speelt en danst, allemaal tegelijk! Met de groep onderzoek je hoe je spannende, ontroerende en grappige scènes en bewegingen kunt maken. Je leert improviseren, zoals bij De Vloer Op en De Lama’s. Jouw eigen inbreng is dus heel belangrijk! In de tweede helft van de cursus speel je mee in een musical, gebaseerd op een kinderboek, film of eigen verzonnen verhaal. Deze musical presenteer je in april tijdens het Theaterfestival Windkracht '21!

De cursus is inclusief generale repetitie en voorstellingen. De data van de voorstellingen worden in januari 2021 bekend gemaakt. Onderdeel van de cursus is een theaterbezoek met korting in samenwerking met theater de Blauwe Kei.

Data van de lessen in april worden in samenspraak met de docent bepaald in verband met generale en voorstellingen van theaterfestival windkracht '21.