Jaarcursus: Musical 7+

Volgende Vorige
Let op: het is op dit moment niet mogelijk om in te schrijven op deze cursus. Meld je aan voor de wachtlijst, en houden wij je op de hoogte als deze cursus weer beschikbaar is.

Vind jij het leuk om lekker toneel te spelen en samen met andere kinderen een mooie, grappige, spannende of ontroerende scène te maken? Hou je er ook van om te zingen en te dansen? Dan is musical zeker iets voor jou! Theater is de basis, maar in de musicallessen krijg je ook zangtechniek en dans. Je leert om te acteren, je stem goed te gebruiken en je mag je eigen ideeën gebruiken als inspiratie voor een musical die we opvoeren tijdens Theaterfestival Windkracht '21 in april!

De cursus is inclusief generale repetitie en voorstellingen. De data van de voorstellingen worden in januari 2021 bekend gemaakt. Onderdeel van de cursus is een theaterbezoek met korting in samenwerking met theater de Blauwe Kei.

Data van de lessen in april worden in samenspraak met de docent bepaald in verband met generale en voorstellingen van theaterfestival windkracht '21.