Jaarcursus: Theater 11+

Volgende Vorige
Let op: het is op dit moment niet mogelijk om in te schrijven op deze cursus. Meld je aan voor de wachtlijst, en houden wij je op de hoogte als deze cursus weer beschikbaar is.

In deze cursus kun je als speler je hart ophalen. Improviseren, met mooie theaterteksten werken, dansen en muziek. Het komt allemaal aan bod. In de tweede helft van de cursus maak je samen een toffe voorstelling, deze speel je in april 2021 voor publiek tijdens Theaterfestival Windkracht '21. De data van de voorstellingen worden in januari 2021 bekend gemaakt. Als je een aantal jaar in deze cursus hebt meegedaan kun je doorstromen naar de productiegroep.

De cursus is inclusief generale repetitie en voorstellingen. Data voorstellingen worden in januari 2021 bekend gemaakt. Onderdeel van de cursus is een theaterbezoek met korting in samenwerking met theater de Blauwe Kei.

Data van de lessen in april worden in samenspraak met de docent bepaald in verband met generale en voorstellingen van theaterfestival windkracht '21.