Cursus overzicht

Strijkersensemble

Wat is er leuker dan 1 viool?
2 violen!
Wat is er leuker dan 2 violen? 
Nog meer violen en andere strijkers zijn ook altijd welkom!

Elke 2 weken, op donderdag, komen we bij elkaar om samen muziek te maken: pop, klassiek, folk, alles wat leuk is spelen we. Als je 1 jaar viool speelt kun je al mee doen. Krijg je er al zin in? Je mag altijd even komen kijken en zelfs meedoen om te ontdekken of je het leuk vindt!

Docent(en):
Andrea Pieper
Lesdag(en):
Donderdag (18:30 - 19:30 uur)
Doelgroep:
Kinderen, Jongeren
Aantal lessen:
19
96,00
Kies aantal deelnemers
Kies een startdatum
Strijkersensemble
Docent
Lesdata
vraag?
Docent

Andrea Pieper

"In 1999 ben ik afgestudeerd aan het conservatorium van Maastricht, waar ik les heb gehad van Robert Szreder. In 2000 ben ik als zelfstandig viooldocente begonnen. Spoedig daarna ben ik ook bij diverse muziekscholen les gaan geven.

Vandaag de dag geef ik les als zelfstandig viooldocente in Gennep, Schijndel, Sint Oedenrode, Vught en Veghel. Naast viool geef ik ook les op de altviool en elektrische viool. Vanaf vier jaar kan je al leren viool spelen en ik geef les in alle muziekstijlen. De viool is een strijkinstrument die je tegenwoordig in bijna alle soorten muziekstijlen kunt horen. Je hoort ze nu regelmatig in popbands (elektrische viool), in Ierse muziek (fiddle) en natuurlijk in het symfonie orkest. Maar ook bij jazzsessies zie je ze steeds meer.

Daarnaast begeleid ik twee strijkers-ensemble’s (één in Gennep en één in Veghel), treed ik regelmatig op met het Gulden Euro Trio (ook op de Contrabas) en werk ik mee aan muziekprojecten. In mijn vrije tijd speel ik naast de viool ook graag piano, cello, contrabas en gitaar.

Lesdata
Dag Datum Jaar Tijdstip
Lesdata onbekend
vraag?

Wil je nog wat vragen over deze cursus?
Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.