Cursus overzicht

Speciaal orkest Ut Gu Nie Vaneiges

Ut Gu Nie Vaneiges is niet alleen een speciale band, we hebben ook een speciale band met elkaar! In deze groep maken jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking samen muziek. We repeteren op vrijdagmiddag op de Noordkade in studio 8.

Ons repertoire bestaat uit bekende meezingers en enkele instrumentale nummers. Het plezier van samen muziek maken staat bij ons op de eerste plaats.

Dorien Nieuwint begeleidt de groep op accordeon. Daarnaast zijn er enkele vrijwilligers die ons helpen met het vinden van het lokaal en het klaarzetten van de instrumenten en stoelen.

Speel je al een instrument, bijvoorbeeld keyboard, gitaar of triangel, of vind je het leuk om te zingen, kom dan een keertje langs voor een proef-repetitie. Neem via onderstaande button 'inschrijven' contact op met Dorien om een afspraak in te plannen.

Docent(en):
Dorien Nieuwint
Lesdag(en):
Vrijdag (16:00 - 16:45 uur)
Doelgroep:
Jongeren, Volwassenen
Aantal lessen:
35
197,00
Kies aantal deelnemers
Kies een startdatum
Speciaal orkest Ut Gu Nie Vaneiges
Docent
Lesdata
vraag?
Docent

Dorien Nieuwint

"Muziek, inspiratie, muzikant, (speciaal) onderwijs, dirigent, workshops, Ierse muziek, consulent…Een paar woorden die bij mij en mijn bedrijfje passen.

Bij Phoenix Cultuur ben ik accordeondocent, kunstdocent voor de CHV Academy, Circle of Talent en daarnaast begeleid ik Ut Gu Nie Vaneiges, een groepje muzikanten met een verstandelijke beperking. Anderen motiveren om muziek te maken is ontzettend leuk om te doen, maar van zelf muziek maken kan ik ook erg genieten. Ik speel in twee bands: Jigsaw en The Beggars’ Clan. We spelen Ierse muziek, ik speel daar accordeon en ik zing. Met accordeon spelen ben ik als klein meisje begonnen. Later kwamen daar piano, gitaar, dwarsfluit, trombone, harp, viool, ukelele en whistle bij. Ik hou van variatie! Daarnaast ben ik actief als koordirigent en leid ik 2 'speciale orkestjes' in Uden. 

Tijdens de lockdown ben ik digitale lessen gaan maken en me gaan verdiepen in het editen van filmpjes en maken van websites. De resultaten hiervan zijn te vinden op mijn website."

WWW.NIEUWINT.NET

Lesdata
Dag Datum Jaar Tijdstip
Lesdata onbekend
vraag?

Wil je nog wat vragen over deze cursus?
Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.