Bandcoaching Pop&Co - 21 t/m 80 jaar

Speel je een instrument of ben je een gedreven zanger of zangeres die in een band wil spelen? Dan is Pop&Co bandcoaching echt iets voor jou! Op het gebied van bandcoaching organiseert Phoenix Cultuur onder de naam Pop&Co alles om van jouw band een topband te maken: van wekelijks repeteren onder begeleiding van een professional tot en met Master Classes, bandbattles en presentaties.
 
Je leert, samen met je band, jouw favoriete nummers in jullie eigen stijl te coveren en bovendien ga je zelf nummers schrijven. Maak een eigen bandpagina op de website van Pop&Co en leer jezelf en je band te promoten. Maak zelf opnames en grijp de kans om op te treden op bijzondere plekken. Een workshop van een bekende artiest behoort tot het repertoire. Jaarlijks wordt er voor alle Pop&Co-ers een Masterclass georganiseerd. Daarnaast sluit Pop&Co elk jaar het cursusseizoen af met een groot muziekfestival waar alle bands mogen optreden. Kijk op de website van Pop&Co voor meer info en nieuws over onze bands en coaches.
 
De kosten voor de jaarcursus 2020-2021 zijn € 348,- (21 t/m 80 jaar, voor 34 lessen), inclusief 4 optredens en een masterclass!
Een cursus van 17 weken kost € 175,- (je krijgt dan 1 x per 14 dagen bandcoaching) en is ook inclusief 4 optredens en een masterclass!
 
Docenten: 
Kornelis Lievense
Joost van Sprundel

 

Meer informatie

Je kunt je via het inschrijfformulier aanmelden voor Pop&Co bandcoaching. Onze bandcoaches nemen dan contact met je op om samen met jou te kijken in welke band je geplaatst kunt worden.