Mentorgroep Fotografie: Zien & Doorzien

Volgende Vorige
Let op: het is op dit moment niet mogelijk om in te schrijven op deze cursus. Meld je aan voor de wachtlijst, en houden wij je op de hoogte als deze cursus weer beschikbaar is.

Duik de diepte in met persoonlijk materiaal als inspirerende bron voor beeldend werk. Je begint je creatieve proces bij onderwerpen en thema’s die dicht bij jezelf liggen. Het is een verkenning naar de eigenheid in je werk, waarbij je stil staat bij wat jou werkelijk drijft als maker.

Beeldend kunstenaar Mirjam Appelhof zal de fotowerkgroep gaan begeleiden in het 2018-2019. Sinds 2011 gebruikt zij het fototoestel om haar innerlijke wereld naar buiten te kunnen vertalen. Alles wat haar raakt of wat haar werkelijk inspireert zet ze om naar beeld. Dromen, emoties, verlangens etc. In haar begeleiding zal niet de techniek centraal staan, maar de zeggingskracht van het beeld en het proces hierin. Waarin kaders en vastgezette regels los gelaten mogen worden en je de totale vrijheid van het creëren zult ontdekken. Met telkens de vraag : wie ben jij als beeldenmaker en wat heb je te vertellen.