Mentorgroep Fotografie: Beeldenstorm

Fotografeer je al geruime tijd en heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen als op het gebied van fotografie? Wil je jouw foto’s vanuit een nieuw perspectief bekijken, jouw ideeënontwikkeling laten groeien, conceptueel leren denken en de een eigen stijl vinden? Dan is deze mentorgroep Fotografie zeker iets voor jou!
 
Zelfstandig kunnen werken is een pré evenals de dialoog met medefotografen aan willen gaan en feedback willen ontvangen. Je zult daardoor veel inspiratie opdoen. Door middel van verdiepende vragen en interactie komen we samen tot de kern van een concept en kijken we naar hoe je meer uit je fotografie kan halen. De zeggingskracht van jouw beelden en het verhaal dat jij als maker hebt zal zich gaan ontwikkelen. Verbonden aan de werkgroep is een professionele fotograaf-docent Nicole Minneboo die als ‘mentor’ een coachende dynamische rol heeft en iedere deelnemer begeleid en inspireert en ook het groepsproces begeleidt.
 
Ieder jaar wordt er a.d.h.v. een centraal thema een serie gemaakt. Dit thema is breed te interpreteren, zodat ieder er zijn persoonlijke invulling aan kan geven. Letterlijk, figuurlijk, abstract etc. Dit schept een verbinding en geeft zorgt ervoor dat men elkaar zal inspireren. Ieder cursus jaar gaan we naar een expositie en we hebben een praktijkdag met fotograferen op locatie.
 
De inspirerende werkomgeving, uitstekend media-atelier, professionele studioruimte, en goed-geoutilleerde doka, tentoonstellingsfaciliteiten en deskundige begeleiding zorgen ervoor dat deze cursus een meerwaarde vormt voor iedere (ervaren) fotograaf. Laat je uitdagen met nieuwe ideeën of probeer een nieuwe invalshoek.
 
Nicole Minneboo werkt al ruim 20 jaar als fotograaf voor bedrijven door heel Nederland. Met een specialisatie in portret, interieur en geënsceneerde fotografie. Zij verkent graag nieuwe technieken en zoekt vaak de samenwerking op met andere professionals uit het vak. Nicole heeft fotomentoraat van FEV040 in 2019 gedaan. Ze heeft fotocursussen voor beginners en gevorderden gegeven, en met enige regelmaat verzorgd zij fotografieworkshops aan PO en VO voor Phoenix Cultuur.
Meer informatie

Doelgroep: Fotografen die zelfstandig kunnen werken en zich verder willen ontwikkelen.