Special: FotoFabriek

Volgende Vorige
Let op: het is op dit moment niet mogelijk om in te schrijven op deze cursus. Meld je aan voor de wachtlijst, en houden wij je op de hoogte als deze cursus weer beschikbaar is.

Op 30 september vindt er een introductie-avond plaats van 19.30 uur- 20.30 uur in het fotografielokaal op de Noordkade. Tijdens deze introductieavond zal Wim Roefs uitleggen wat de FotoFabriek inhoudt aan geinteresseerden. Aan het eind van de avond bestaat er gelegenheid om Wim vragen te stellen. Wil je deze introductie-avond bijwonen? Meld je dan vooraf even aan door een mailtje te sturen naar info@phoenixcultuur o.v.v. Wim Roefs Fotofabriek.

Aan de hand van werksessies krijg je coaching in alles wat te maken heeft met belichting, techniek, opdrachten uitvoeren en actieve fotografie. Wim Roefs gaat je ‘strak sturen’ op het gemaakte werk. Je maakt zo grote stappen in je ontwikkeling en  niveau. De nadruk zal liggen op “Mensenfotografie”, waar vooral Roefs specialisme ligt. De mens en zijn omgeving, reportage en portretten zullen de revue passeren.

In 5 avonden, verspreid over het cursusseizoen, wordt je individueel begeleid. Ook door presentatie aan de gehele groep zal reflectie plaatsvinden, waar je door wordt gevoed en verrijkt en weer mee verder kan. Aan de hand van opdrachten,besprekingen, presentaties, begeleiding zal het een proces worden van maken, leren, verdiepen en verbeteren voor de deelnemende fotografen. Een unieke manier om op professioneel niveau in je fotografie passie te kunnen groeien. Als afsluiting komt er een online expo van het fotowerk, zodat een grote groep kijkers het fotomateriaal kan zien zien. De 5 cursusavonden zijn omverspreid over het jaar.         

Over de docent:
Wim Roefs is professioneel fotograaf (vrij en in opdracht). Wim is zeer ervaren in zijn vakgebied en krijgt als professionele fotograaf veel uiteenlopende opdrachten. Daarbij staat het fotograferen van mensen centraal. Wim noemt zichzelf dan ook 'mensenfotograaf'. ''Uiteindelijk draait het niet om de techniek in de uiteindelijke foto, het draait erom of de foto bij de kijker blijft hangen. De implact, de kracht van het beeld. Dat opnamen, techniek, gebruik van licht en visie hierbij een grote rol spelen is wel duidelijk''. www.fotografiewimroefs.nl

Meer informatie

Gebruik je eigen spiegelreflex camera of systeemcamera tijdens de cursus!