Cursus: Interieurontwerp - Verhuizen in eigen huis

Volgende Vorige

“Een goed interieur is nooit af”: zo stelt Jos Baijens, bevlogen architectonisch vormgever en oprichter van Bureau Baijens. In deze korte cursus wordt er inzicht gegeven in interieurkunde; interieurontwerpen of inrichten, kleuren-materiaal-&-vormenleer, interieurgeschiedenis-en-trends, licht-en-routing, etc. Jos deelt zijn kennis en deskundigheid in boeiende gedachtestromen, die het verhaal achter interieurdesign zo leuk maken. De cursus is ‘Out of the Box’, authentiek en uniek, ofwel Jos in optima forma. Met deze kennis en ervaring ga je anders naar interieur en inrichting kijken. en Misschien “verhuis je wel in je eigen huis”

 

 

Meer informatie

Jos vertelt: “Het zat er al van jongs af aan in, kletsend en schetsend opgegroeid. Met een gezonde nieuwsgierigheid heb ik het verschil in ontwerpen en vormgeven geleerd. Niet als een beroep maar als een levenswijze”.
Jos studeerde aan de kunstacademie St Joost in Breda en is midden jaren tachtig begonnen als interieurarchitect en richtte ontwerpbureau Baijens op. Hij ontwierp vele interieurs waaronder talloze optiekzaken. Het viel Jos al snel op dat in de optiekzaken die hij ontwierp er géén enkele Nederlandse brillen ontwerper te vinden was. Tijd voor verandering! Hij richtte Eyewear op en ging eigenzinnige brilmonturen ontwerpen. Jos® is 'n 100 procent écht Nederlands merk. Hij werkt vanuit een combinatie van humor, tomeloze energie en laat zich niet beperken in zijn denken. Jos Baijens heeft jarenlang les gegeven op Sint Lucas in Boxtel.

Meer info: https://www.baijens.nl/ en https://www.jos-eyeware.com/welkom-bij-jos/