Jaarcursus: Tekenen, Schilderen en Grafiek

Let op: het is op dit moment niet mogelijk om in te schrijven op deze cursus. Meld je aan voor de wachtlijst, en houden wij je op de hoogte als deze cursus weer beschikbaar is.

Wat ooit begon met primitieve grottekeningen is nu een fijne creatieve uitlaatklep. Tekenen en schilderen is net zo oud als de mens. Treed jij in de voetsporen van jouw voorouders? Laat je verbeelding de vrije loop en ontwikkel jouw creativiteit! Schilder de mooiste stillevens met aquarel, maak een portret met olieverf of tover een landschap met acrylverf op het doek. Je leert over vorm, structuur, compositie, toonwaarde en kleuren. Daarnaast leer je hoe je verschillende verf- en tekenmaterialen kunt gebruiken. In deze basiscursus is ook aandacht voor grafische technieken. Experimenteer met ets, zeefdruk of één van de vele andere bijzondere technieken.

Meer informatie

Pierre Cops heeft zijn opleiding gevolgd aan de kunstacademie in Den Bosch, daarnaast heeft hij een opleiding als docent tekenen gevolgd. Zijn werkzaamheden als kunstenaar bestaan voornamelijk uit schilderkunst en grafiek. Pierre is ook werkzaam bij grafisch atelier ‘Daglicht’ in Eindhoven.