Agenda


9 apr

Start korte cursus: Kennismaking zoutstook

Meer info > 

9 apr

Theaterfestival Windkracht'21 (9 t/m 25 april)

De allerbelangrijkste week van het theater- en musicaljaar bij Phoenix Cultuur waarin alle groepen hun voorstellingen presenteren. Let op: zet dit festival met potlood in je agenda in verband met de coronamaatregelen. 

24 apr

Dagworkshop/special: 3D modelling sieraden

Meer info > 

4 mei

Herdenkingsvoorstelling

Het 5 mei-comité organiseert ieder jaar een gratis toegankelijke voorstelling ter ere van 4 en 5 mei. Let op: zet deze voorstelling met potlood in je agenda, in verband met de dan geldende coronamaatregelen. 

18 mei

Start korte cursus: Tekenen naar de werkelijkheid

Meer info > 

19 mei

Kick-off Kunststructeur Sint-Oedenrode 2021

De Kunststructeur is een onderwijsproject/lesprogramma dat door Phoenix Cultuur wordt gerealiseerd. Ditmaal bij Neo Vito in Sint-Oedenrode. Let op: zet deze activiteit met potlood in je agenda, in verband met de dan geldende coronamaatregelen. 

26 mei

Start korte cursus: Losse zoutstook

Meer info > 

30 mei

Pop&Colour Festival | Sint-Oedenrode

Geniet van optredens van de Pop&Co bands, diverse kraampjes, heerlijk eten en heel veel creativiteit! 

30 mei

Start korte cursus: Kennismaking met de smeedkunst

Meer info > 

12 jun

1 Ander Festival (12 en 13 juni)

Bezoek onder andere het Phoenix Cultuurplein op het 1 Ander Festival in Schijndel! Let op: zet dit festival met potlood in je agenda, in verband met de dan geldende coronamaatregelen. 

13 jun

Open Danspodium

Tijdens het Open Danspodium in de Podiumzaal op de CHV Noordkade krijgen danstalenten uit heel Meierijstad een podium. Let op: zet deze activiteit met potlood in je agenda, in verband met de dan geldende coronamaatregelen. 

26 jun

Musicalproductie Vuurvogel (26 juni t/m 4 juli)

Een heuse musicalproductie door onze theaterleerlingen van 16 jaar en ouder, van 26 juni t/m 4 juli. Let op: zet deze voorstelling met potlood in je agenda, in verband met de dan geldende coronamaatregelen.

2 jul

Dansvoorstelling: Aladdin

Dansdocente Elmira van Maris organiseert een klassiek ballet-voorstelling in Schijndel met Aladdin als thema. Let op: zet deze voorstelling met potlood in je agenda, in verband met de dan geldende coronamaatregelen.

3 jul

Dansvoorstelling: Aladdin

Dansdocente Elmira van Maris organiseert een klassiek ballet-voorstelling in Schijndel met Aladdin als thema. Let op: zet deze voorstelling met potlood in je agenda, in verband met de dan geldende coronamaatregelen.