Gratis Koektrommelconcert voor kids tijdens BIJT! Festival

20/06/2023
Trommel mee en krijg een gevulde koektrommel mee naar huis!

De Noordkade nodigt je uit voor een verrassend nieuw festival dat zich vastbijt in het actuele thema over het wereldwijde voedselvraagstuk: BIJT! hét Kunst over Voedsel Festival, van 28 juni t/m 9 juli. Je kunt er genieten van bijzondere beeldende kunst, live muziek, theater, film en dans en activiteiten die niet alleen al je zintuigen prikkelen, maar ook een directe relatie met voedsel hebben. Op de openingsavond van BIJT! op woensdag 28 juni, organiseren Muziekvereniging Frisselstein, Bakkerij van Leur en Phoenix Cultuur een gezamenlijk Koektrommelconcert voor alle kinderen uit Meierijstad!

Gratis Koektrommelconcert: trommel mee met Frisselstein!
De slagwerkgroep van Frisselstein o.l.v. Jop Schellekens opent de avond om 19.15 uur, met een heus slagwerkconcert in café De Afzakkerij. Wie een (blikken) koektrommel van huis heeft meegenomen, kan hierop aansluitend deelnemen aan het Koektrommelconcert. Na een korte workshop van de slagwerkgroep vormen alle ‘koektrommelmuzikanten’ een orkest, met een gezamenlijk koektrommelconcert als afsluiting. En de koektrommel, die gaat om 20.00 uur gevuld weer mee naar huis met heerlijks van Bakkerij van Leur!

BIJT! 
Deelname aan het Koektrommelconcert op woensdagavond 28 juni is geheel gratis. Meer info over het mooie en overvolle programma van BIJT! Kunst over Voedsel Festival: www.bijt-festival.nl. BIJT! is een initiatief van de samenwerkende partijen binnen de Cultuurfabriek op de Noordkade; De Compagnie, Cultuur Haven Veghel, Phoenix Cultuur en de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade. BIJT! wordt mede mogelijk gemaakt door Brabant C, VSB fonds en Prins Bernhard Cultuurfonds. Meer info over het Koektrommelconcert via info@phoenixcultuur.nl.

Gratis Koektrommelconcert voor kids tijdens BIJT! Festival

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag