De Tovenaar uit Oss, een heerlijke familiemusical in ‘t Spectrum


19/06/2023

Op 24 en 25 juni aanstaande presenteert de theaterafdeling van Phoenix Cultuur alweer de 7e musicalproductie: De Tovenaar uit Oss. Een bewerking van het originele verhaal met een dikke knipoog. Op zaterdag 24 juni gaat de familievoorstelling in première in de Podiumzaal van ‘t Spectrum in Schijndel.

Niet Doortje maar hondje Toto wijst dit keer de weg in deze eigentijdse bewerking. En ook karakters als de houthakker Blikkie, de laffe leeuw en de gemene heksen Kapitalista en Sadista komen voorbij. Een familiemusical over het verslaan van jouw eigen draken en het ontdekken van de geweldige eigenschappen die al lang in jou verborgen zitten.

Regisseuse Lilian van Overbeek: “Het belooft een humoristische familiemusical te worden over het overwinnen van angsten en met een dikke vette knipoog naar actuele thema’s. Herkenning en plezier voor jong en oud.” Voor het decor en de kostuums heeft van Overbeek zich dit jaar laten inspireren door de stroming Popart. En daar is de afgelopen maanden hard aan gewerkt. En de muziek is gebaseerd op Motown.

Phoenix Cultuur brengt jaarlijks een familievoorstelling waarin zang, dans en theater samen komen. Dit jaar staan er 32 getalenteerde spelers, dansers en figuranten uit Meierijstad op de bühne, in de leeftijd van 8 tot en met 58 jaar. En zoals in elke productie van Van Overbeek, kregen ook dit keer alle spelers en productieteam de ruimte om ideeën aan te dragen voor het stuk. Phoenix Cultuur zet volgens traditie weer een prachtige productie neer. 

De eigentijdse bewerking van De Tovenaar uit Oss (6+) is in ‘t Spectrum in Schijndel te zien op zaterdag 24 juni om 15.00 uur en om 19.30 uur, en op zondag 25 juni om 15.00 uur. Tickets zijn nog te bestellen via onderstaande button!

Bestel tickets

De Tovenaar uit Oss, een heerlijke familiemusical in ‘t Spectrum


wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag